Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
Ulje
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit
 • Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit

Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit

1 590,00 Lekë
2 590,00 Lekë
2505ZXHK002
0 Artikuj
Masa
Sasia
Nuk ka produkte të mjaftueshme në stok

 • Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj. Garanci per Produkte 3 - 6 Muaj.
 • Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 
250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 
3 Euro per Kosoven. Transporti kushton 100 leke per Tiranen , 250 leke per qytetet e tjera ne Shqiperi , 3 Euro per Kosoven.
 • Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve. Produkti mund te kthehet/nderrohet brenda 48 oreve.

Fustan per vajza (1-5 vjeç), me tyl dhe lule ne pjesen e bustit